Kecskesajtos-diós keksz

Hozzávalók kb. 30-35 db-hoz:

  • 12 dkg vaj
  • 20 dkg kecskesajt
  • 1 tojássárgája
  • 1 kk só
  • 12 dkg liszt
  • 10 dkg dió
  1. A diót nagyon apróra vágjuk, vagy durvára aprítjuk. Kibélelünk két tepsit sütőpapírral és előmelegítjük a sütőt 170 fokra.
  2. A kecskesajtot felkockázzuk, a vajat kicsit megolvasztjuk. (Nem teljesen, csak éppen puha legyen).
  3. Minden hozzávalót egy tálba mérünk és összegyúrjuk. Ha összeállt, diónál kicsit kisebb gombócokat formázunk és a sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, tenyérrel ellapítjuk és 15-20 percig sütjük. Figyelni kell a sütés közben, az a jó, ha kicsit megpirul. De nyilván ne égjen meg.)

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.