Grill party chutney-val

Grill party chutney-valA faszénen sült húsokhoz szinte bármelyik chutney-t érdemes kipróbálni, a mi kedvencünk az alma és a sárgabarack . Az édes chililekvárt pedig meg sem említjük, hiszen alaptartozék egy grillezéshez!!

Gyömbéres-szójás grillpác:

Hozzávalók:

  • 5-6 evőkanál olaj
  • 2 evőkanál light szójaszósz
  • 1 ujjnyi friss gyömbér nagyon apróra vágva
  • 2 tk. fűszerkeverék, amiben van koriander, őrölt római kömény, pirospaprika, őrölt bors is

Elkészítés
A páchoz minden összetevőt jól elkeverünk, egy tálba bepácoljuk a húst, (ami lehet csirkemell, csirkecomb vagy tarja is) és sütés előtt legalább 6-8 órára betesszük a hűtőbe.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.