Kapcsolat
Címkék
Blogkóstoló Bulira Chili Chutney Cinque Terre Csokoládé Desszert Ebéd Egytálétel Előétel Eper Fotó Főétel Gasztrotrip Grill Gyors Gyümölcs Húsvét Ital Karácsony Kecskesajt Kenyér Káli-medence Köret Leves Magazine Monday Mind nyers desszert nyersétel Panyola Pizsamás reggeli Reggeli Saláta Segítsüti szendvics Szilveszter Szülinap Sütőtök Tenger gyümölcsei Toszkána Tészta Utazás Vacsora Vegetáriánus VásárGasztrotrip
-
Legutóbbi bejegyzések
Inspiráció
- 101 Cookbooks
- Angela's taste
- Az élet napos oldala
- Bakerella
- Cannelle et Vanille
- CHILI & VANILIA
- Csak a Puffin ad Neked erőt
- Design*Sponge
- Food in Jars
- Fork Spoon Knife
- From Me To You
- Fűszer és Lélek
- Green Kitchen Stories
- Hedonism – A süti szeret téged!
- Honest Cooking
- KicsiVú
- kiss my spatula
- Lila Füge
- Limara péksége
- Little Brown Pen
- My New Roots
- olajzöld levelek kéken
- sajtkukac
- seaweed snacks
- Spoon Fork Bacon
- Tartelette
- The Kitchn
- vegasztrománia
- Veggie Belly
- What Katie Ate
- White on Rice Couple
- Zizi kalandjai
Rendszeres olvasók
Legutóbbi hozzászólások
- axi's kitchen - Segítsüti 2012 ősz
- Reni - Segítsüti 2012 ősz
- axi's kitchen - Ribizlis brownie
- R A - Ribizlis brownie
- axi's kitchen - Raw 1.0, vagyis hello nyers desszertek!
Archívum
- 2016. szeptember
- 2013. szeptember
- 2013. július
- 2013. május
- 2013. április
- 2013. március
- 2013. február
- 2012. szeptember
- 2012. augusztus
- 2012. július
- 2012. június
- 2012. május
- 2012. március
- 2012. január
- 2011. október
- 2011. szeptember
- 2011. augusztus
- 2011. június
- 2011. április
- 2011. február
- 2011. január
- 2010. december
- 2010. november
- 2010. október
- 2010. szeptember
- 2010. augusztus
- 2010. július
- 2010. június
- 2010. május
- 2010. április
- 2010. március
- 2010. február
- 2010. január
Címke: Leves
Egyik kedvenc őszi levesem: csicseriborsó, bab, lencse…

>Ennél pontosabb címet nem tudtam neki adni, mert mindig az épp aktuális itthoni bab- és lencsekészlet határozza meg pontosan, hogy mi kerül bele.A legjobban azzal a keverékkel szeretem, amit Olaszországban szoktam venni, ebben található felezett zöldlencse, vöröslencse, többféle színű és … »»»
Jéghideg joghurtos mentás cukkinileves

>Eredetileg kapros joghurtos uborkalevest szerettem volna főzni, mert a hétvégén azt ettem a köveskáli Kővirágban és annyira finom volt, hogy mindenképp meg szeretném próbálni én is elkészíteni. Ennek a levesnek köszönhetően rá kellett jönnöm, hogy a kapor nagyon-nagyon finom, nem … »»»
Paradicsomleves ropogós tortillaval, sült paradicsommal és kecskesajttal

>A címbe már nem fért volna bele a friss koriander, pedig az nem hiányozhat belőle. Tulajdonképpen krémleves, mert turmixolni kell az alapot, de nem sűrű, könnyű, savanykás és a végén a “levesbetétekkel” nagyon érdekes ízek keverednek a tányérunkban. Paradicsomot háromféle … »»»
Tejszínes pestos paradicsomleves

>Ilyenkor tél végén az igazi édes és piros paradicsom hiányzik már a legjobban a friss zöldségek és gyümölcsök közül. Nem is próbálkozom megvenni a halványpiros, éretlen darabokat, úgysincs semmi íze. Ez a leves viszont nagyon finom darabolt konzervből is, így … »»»
