Adventi vásár, hó és forralt bor

>Szombaton ismét adventi vásárt szerveztünk barátainknak és ismerőseinknek, ezúttal nem Szoninál, hanem nálunk. Reggelre a hó is megérkezett, így a karácsonyi hangulat is tökéletesen adott volt.

Szona kamrájából különleges lekvárok (kedvencem a citromos gyömbéres körte, isteni ahogy az ember ráharap a citromhéjra!), karácsonyi díszek, párnák, táskák, adventi koszorúk kerültek az asztalokra.


Eljött hozzánk a Boook Kiadó is legújabb Segal és Bereznay szakácskönyveivel (Juci, köszi az egész napi segítséget!!!).


Csatlakoztak hozzánk ékszerkészítő és egyedi csomagolópapírt kínáló barátaink is, nagyon jó kis csapat kerekedett.


Én továbbra is a gasztrovonalat erősítem a chutney választékkal. Mivel idén már tudatosabban készültem a vásárra, mint tavaly, végigfőztem a nyarat és az őszt az épp aktuális zöldségekkel és gyümölcsökkel és ez volt a kínálatom:
Gyümölcsalapú: eper, sárgabarack, meggy, alma és körte chutney.
Zöldséges vonalon: citromos kardamomos sárgarépalekvár, narancsos cékla és paradicsomos zöldség chutney és az örök slágertermék, az édes chili lekvár.Nagyon köszönjük mindenkinek aki eljött, mi nagyon jól éreztük magunkat, reméljük Ti is!Úton Köveskálra, valahol Székesfehérvárnál…

December 12-én a WAMP Gasztro szekciójában az axi’s chutney-k bemutatkoznak a szélesebb közönségnek is, aki kedvet kapott, hogy megkóstolja, szeretettel várom.
Gyertek, nagyon izgalmas és színes lesz a gasztrotermékek palettája!

A fotókért köszönet Jucinak és Z-nek!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.