Sárgabarack, málna, joghurt

>Úgy tűnik, mostanában vonzanak a pohárkrém desszertek tele friss gyümölcsökkel. Ez a legújabb még múlt héten készült a kánikulában, így se sajtkrém, se tejszínhab nem került bele, csak málna, sárgabarack és savanykás joghurt. Szeretem együtt a málna és a sárgabarack színeit. Borzasztó egyszerű és nagyon finom!Hozzávalók 4 pohárhoz:
8 db amaretti keksz
1 kis doboz málna
8 db sárgabarck
2 dl török joghurt
1 tk. méz (ha valaki édesbben szereti…)
pár szem pirított mogyoró mozsárban apróra törve Elkészítés:
1. A kekszet széttördelem és a poharak aljába szórom
2. A málnát villával összenyomkodom és a kekszre halmozom
3. A sárgabarackot felkockázom és a málnára szórom.
4. A tetejére kanalazom a sűrű (mézzel elkevert) joghurtot, ha van időm, 1-2 órára behűtöm. Tálalás előtt megszórom a mogyoróval.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 hozzászólás ide: Sárgabarack, málna, joghurt

  1. Chef Viki hozzászólása:

    >S hozzá milyen gyönyörű képek…

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.